avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestație la executare silită
Discuție deschisă în Executare silită

Contestație la executare silită

Bună dimineața,
Deoarece Comisia locală de fond funciar a tergiversat punerea în posesie, noi în baza unei hotărâri judecătorești, prin avocat, am început procedura executării silite. Executarea silită a fost fără rezultat, în sensul că, în perioada celor 10 zile stabilite de executor, comisia nu a făcut nimic.
Prin avocat, comisia a contestat executarea, solicitând anularea acesteia, pe motiv de nelegalitate și pentru faptul că, comisia a început întocmirea documentației de punere în posesie înaintea datei când a fost executată, solicitând întoarcerea tuturor cheltuielilor de executare.
Întrebare:
De ce contestația este îndreptată doar împotriva noastră și nu este îndreptată și împotriva executorului și avocatului dat fiind nelegalitatea invocată prin contestație ?
De ce executorul și avocatul nu sunt parte în proces, deoarece ei sunt cei care au încasat taxele și onorariile revendicate prin contestație ?.
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Contestatie anrp - viciu executor ? gigelas gigelas Buna ziua, ANRP a introdus contestatie la executare,impotriva creditorului X,solicitand: 1-anularea executarii silite disusa prin dosarul de executare ... (vezi toată discuția)
Dispozitie de punere in posesie officemvp officemvp Am avut un proces cu primaria privin revendicarea unui teren si am castigat prin hot def si irev. acest terenul Va intreb daca pot, sa solicit Primariei,in ... (vezi toată discuția)
Executare silita ratata din cauza executorului nicoletadragan71 nicoletadragan71 Am executat o persoana ptr punere in posesie a unui lot numit lot D ,persoana respectiva a facut contestatie la executare ,numai ca acum in urma procesului am ... (vezi toată discuția)