avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Chitanță fata suma achitata pt. transport
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Chitanță fata suma achitata pt. transport

Bună ziua
Pentru cultura mea generala și chiar nu vreau sa fiu fraierita de toți care se cred deștepți.
Pe chitanță se trece suma plătită pentru transport?
Am trimis un pachet prin curier mia dat chitanță dar nu este trecuta suma pe care am plătit-o.


Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 12:25, 23 Noiembrie 2019
In chitanta trebuie mentionata suma platita respectiv incasata. Altfel nu e chitanta.

Normele precizeaza:

Chitanța și chitanța pentru operațiuni în valută sunt documente justificative de înregistrare în registrul de casă/registrul de casă în valută și în contabilitate a încasărilor și plăților efectuate în numerar (lei/valută), precum și a depunerilor de sume la casieria entității.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un sold foarte mare la registrul de casă pentru luna septembrie. aș vrea sa ma duc cu ridicările de numerar din bancă din septembrie pe luna octombrie, pot să fac acest lucru? ionela11 ionela11 Buna ziua, Am in luna septembrie un sold foarte mare la registru de casa. As vrea sa ma duc cu ridicarile de numerar din banca in luna septembrie pe luna ... (vezi toată discuția)
Solicitare chitanță pentru depunere in cont bancar Maria-Mirabela13 Maria-Mirabela13 Buna ziua. Am si eu o intrebare, daca ma puteti ajuta. Un client (intreprindere individuala) a achitat prin banca, din contul personal, facturile firmei sale ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat două cărți pentru admitere de la o facultate dar n-am primit dovada plății prețului. sunt reguli care prevăd că nu se eliberează bon fiscal pentru așa ceva? madalinaaat madalinaaat Buna dimineata! Ieri am cumparat de la secretariatul unei facultati din oras 2 carti pt admitere, necesare unui prieten care nu a avut posibilitatea de a se ... (vezi toată discuția)