avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Solicitare chitanță pentru depunere in cont bancar
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Solicitare chitanță pentru depunere in cont bancar

Buna ziua. Am si eu o intrebare, daca ma puteti ajuta. Un client (intreprindere individuala) a achitat prin banca, din contul personal, facturile firmei sale in valoare de 3300 lei pentru marfa primita. El cere chitanta de la noi acum, desi a platit prin banca. Este posibil? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 16:14, 5 Iunie 2020
Nu, chitanța este document justificativ de înregistrare în registrul de casă și în contabilitate a încasărilor și plăților efectuate în numerar (lei/valută), precum și a depunerilor de sume la casieria entității.

El are extrasul de cont care justifica plata catre d-voastra,
Ultima modificare: Vineri, 5 Iunie 2020
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata furnizori tdana24 tdana24 Buna ziua, am nevoie de o lamurire: am luat marfa pe 10 facturi in valoare de X lei, facturi pe care trebuia sa le achit in 30 zile. O mare parte din bani, ... (vezi toată discuția)
Chitanță fata suma achitata pt. transport ilierodica ilierodica Bună ziua Pentru cultura mea generala și chiar nu vreau sa fiu fraierita de toți care se cred deștepți. Pe chitanță se trece suma plătită pentru ... (vezi toată discuția)
Am un sold foarte mare la registrul de casă pentru luna septembrie. aș vrea sa ma duc cu ridicările de numerar din bancă din septembrie pe luna octombrie, pot să fac acest lucru? ionela11 ionela11 Buna ziua, Am in luna septembrie un sold foarte mare la registru de casa. As vrea sa ma duc cu ridicarile de numerar din banca in luna septembrie pe luna ... (vezi toată discuția)