Buna ziua. Am si eu o intrebare, daca ma puteti ajuta. Un client (intreprindere individuala) a achitat prin banca, din contul personal, facturile firmei sale in valoare de 3300 lei pentru marfa primita. El cere chitanta de la noi acum, desi a platit prin banca. Este posibil? Multumesc anticipat.
Nu, chitanța este document justificativ de înregistrare în registrul de casă și în contabilitate a încasărilor și plăților efectuate în numerar (lei/valută), precum și a depunerilor de sume la casieria entității.
El are extrasul de cont care justifica plata catre d-voastra,
Plata furnizori
tdana24
Buna ziua, am nevoie de o lamurire: am luat marfa pe 10 facturi in valoare de X lei, facturi pe care trebuia sa le achit in 30 zile. O mare parte din bani, ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.