avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mandat aducere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mandat aducere

Buna ziua!
Tocmai ce am aflat ca s-a emis un mandat de aducere pe numele meu citat de autoritatile austriece , mi s-a spus ca am mai fost citat de 2 ori dar eu nu am primit niciun document, mi s-a mai spus ca trebuie sa fiu audiat. Ce se intampla daca nu ma prezint? pentru ca eu trebuie sa ma intorc in strainatate in 2 zile, am o vaga banuiala ca as fi chemat drept martor.

Alte discuții în legătură

Buna seara !astazi am primit o Înștiințare in care mi se cere ... Florentinjenea Florentinjenea Buna seara !Astazi am primit o Înștiințare in care mi se cere sa ma prezint pentru a mi se înmâna actele de procedura.Am sunat la numărul de contact de ... (vezi toată discuția)
În urmă cu câțiva ani am dat declarație într-un dosar penal, iar acum sunt citat ca martor. de ce trebuie să mă prezint iar? walter22 walter22 Buna ziua! acum cativa ani, m-am dus la un cabinet medical sa-mi fac fisa medicala pentru permisul auto. Acolo la acel cabinet se faceau niste \"magarii\" iar ... (vezi toată discuția)
Am fost pusă martor într-un proces de divorț fără să fiu informată înainte și nu am vrut să mă prezint. ce se poate întâmpla? CellaBalaban CellaBalaban Am fost pusă de fratele meu ca martor intr un proces de divorț fara sa fiu informata si am primit citație ptr a ma prezenta in instanța eu nu am vrut si am ... (vezi toată discuția)