avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sentință penală
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Sentință penală

Buna ziua! Am și eu doua întrebări. Am o cunoștință care își așteaptă sentința.

In primul rand, aș dori să știu dacă în sentința va apărea detalierea faptei. Țin să menționez că el are niste circumstanțe atenuante bune

In al doilea rând, avocatul lui a înaintat o cerere pentru protecția datelor. Care este probabilitatea ca sa fie aprobată?

Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:28, 21 Noiembrie 2019
1. sentinta va contine minimum detaliile faptelor care justifica incadrarea juridica de catre instanta.
2. in ce sens, protectia datelor? sedintele de judecata sunt publice, cu exceptiile prevazute de lege. in plus, sumarul desfasurarii proceselor este publicat in portal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circumstante atenuante in procesul penal DoruD DoruD fiul meu e dependent de heroina. a comis 2 infractiuni, ambele au fost judecate astfel: 1) in 2006 a comis o delapidare de 145 mil lei vechi, judecat de ... (vezi toată discuția)
Utilizare nume in declaratii fara acordul persoanei AAScheps AAScheps Buna ziua am si eu o intrebare legata de un caz concret. A avut loc un proces de munca intre o mare companie din Romania si o angajata. Angajata a castigat ... (vezi toată discuția)
Dispozitiv sentinta- art 87 al. 1 din oug.195/2002- recurs? gyulyano18 gyulyano18 Solutie: În temeiul art. 87 alin. 1 din OUG nr. 195/2002 condamnă pe inculpatul Vâlceanu Iulian - la pedeapsa de 1 an închisoare. În temeiul art. 71 C.p., ... (vezi toată discuția)