avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hazna distrusa.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hazna distrusa.

Buna ziua. Am distrus o hazna situata pe teritoriul meu la care era bransat vecinul meu. Haznaua era facuta de catre vecin inainte ca eu sa devin proprietar pe terenul invecinat. Acum el a facut plangere la politie ca i-am distrus haznaua si cere sa-i platesc materialele si forta de munca care a platit-o el pentru haznaua noua ridicata pe teritoriul lui. Am sanse sa castig procesul tinand cont ca i-am distrus haznaua care era construita inainte de a fi eu proprietar,pe proprietatea mea?

Alte discuții în legătură

Conflict vecini asmotortrade asmotortrade Buna ziua! Am urmatoarea problema si as dorii sfatul unui cunoscator din domeniu; Sunt in indiviziune cu alti vecini , eu am un spatiu pe persoana juridica ... (vezi toată discuția)
Am construit o camera de 35 m2 (garsoniera)fara autorizatie de constructie 25mihai 25mihai Buna ziua, Am construit o casa fara autorizatie de contructie si fara nimic,acum 2 ani am turnat fundatia si am tras apa si canalul in ea si acum o luna am ... (vezi toată discuția)
Pot taia o teava a vecinilor care trece pe proprietatea mea? alynutza1973@yahoo.com alynutza1973@yahoo.com Locuiesc intr-un cartier rezidential(un ansamblu de case lipite una de alta),avand o hazna comuna iar teava de scurgere trece de pe o proprietate pe alta.Acum ... (vezi toată discuția)