avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... dată iesire la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

dată iesire la pensie

Buna ziua Barbat nascut 22 05 1960 vechime 36 ani grupa 2 15 ani si 7 luni anterior 1 04 2001 cand pot esii la pensie
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 17:12, 22 Noiembrie 2019
Va puteti pensiona anticipat partial dupa anul 2020 luna Mai la virsta de 60 ani.
păi pană la urmă care e varianta corectă ? Dl Carp Mircea a răspuns că es de drept la data de 22 mai 2020 dv spuneti că anticipat partial ce să înteleg?
Data pensionarii anticipate partiale corespunde cu a celei de limita de varsta.
Asadar-limita de varsta la 60 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pentru barbat nascut in data de 24.08.1967 care are ... Vasilidis Vasilidis Buna ziua, Pentru barbat nascut in data de 24.08.1967 care are vechime totala de 36 de ani, 10 luni si 0 zile (este incadrat cu carte de munca de la 16 ani, ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala ana antonia ana antonia Buna seara, Am o mare rugaminte la dumneavoastra, privind pensia anticipata. Va rog sa ma lamuriti in legatura cu pensia penalizata, cand si cum se poate ... (vezi toată discuția)
Cand pot beneficia de pensie potrivit viitoarei legi a pensiilor? violeta panduru violeta panduru M-am nascut in 15.03.1956, am vechime in grupa 2 de munca de 22 ani9 luni si 15 zile, iar in grupa 3 de munca o vechime de 7 ani 10 luni si 27 zile. Va rog ... (vezi toată discuția)