avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare bani din vânzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare bani din vânzare

Bună ziua. Am o problema. Am vândut miere anul trecut, urmând sa primesc banii în mai multe tranșe. Am primit doua tranșe cu sume nesemnificative, iar restul banilor mi-a spus ca ii voi primi în ultima tranșă pe care o tot amână de câteva luni. Îmi puteți spune, va rog, dacă am ceva soluții în acest caz?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 22:19, 21 Noiembrie 2019
Aveti vreun contract, vreo factura pe care sa o fi semnat cumparatorul, o dovada ca a receptionat marfa si cantitatea? Daca nu, orice proba a intregului proces: livrare marfa, cantitate si faptul ca nu ati primit sumele
Da, avem factura în care se precizează cantitatea vândută și suma aferentă.
Este semnată de cealaltă parte?
Ați putea încerca formularea unei cereri de valoare redusă dacă suma este de sub 10.000 lei, sau v-ați putea prevala de procedura ordonanței de plată sau de o acțiune în răspundere civilă contractuală, contractați servicii avocațiale și găsiți varianta optimă!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal predare primire 17pyd 17pyd Receptia unor bunuri materiale si inregistrarea in contabilitate se poate face pe baza unui proces verbal de predare primire incheiat intre 2 societati? Este ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu plata pe masura vanzarii gabitzaalex gabitzaalex buna ziua, are cumva vreun model de contract de vanzare cumparare cu plata pe masura vanzarii? multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Nir si registru de casa Endelus Endelus buna ziua. ma pregatesc sa devin administrator al unui srl si am cateva nelamuriri: ce este acela un nir si cum se completeaza sau ce este acela un registru ... (vezi toată discuția)