avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocația dupa 18 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocația dupa 18 ani

Bună ziua. Fica mea a împlinit 18 ani în iulie, din luna august nu a mai primit nimic. În septembrie la începutul clasei a12a a depus cererea de acordare a alocației, (nu are întreruperi sau repetare a anului școlar) nici pana astăzi 22 noiembrie 2019(cererea a fost depusa în septembrie 2019)nu a primit alocația. As dori sa știu ce trebuie făcut? Mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2019
lilianacatana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:32, 22 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la AJPIS si intrebati de cererea fiicei dvs....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie pentru elevii care au implinit 18 ani tttgbbbb tttgbbbb Pe data de 08.01.2018 o sa implinesc 18 ani. Cand trebuie sa depun dosarul care imi va acorda in continuare alocatia ( inaintea implinirii varstei de 18 ani ... (vezi toată discuția)
Alocatii elev peste 18 ani marghi marghi Buna ziua.M-a rugat cineva sa va intreb,precum a auzit undeva,ca elevii care au implinit 18 ani si li s-a suspendat plata pentru lunile iulie, august si in ... (vezi toată discuția)
Alocatii elevi peste 18 ani invatamant special LTSEcaterina LTSEcaterina Elevii peste 18 ani care urmeaza cursurile invatamantului liceal special beneficiaza de alocatie in conditiile in care orientarea catre invatamantul special se ... (vezi toată discuția)