avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Firma import-export
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Firma import-export

As dori sa infiintez o firma de import-export, care sa importe sau sa exporte diferite marfuri. As dori sa aflu actele necesare la infiintarea firmei si daca este posibil importul sau exportul din mai multe categorii, sau trebuie doar in/din una singura.
(As dori sa infiintez SRL)
Multumesc mult, o zi buna !
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 12:44, 24 Noiembrie 2019
Buna ziua,

Pentru infiintare SRL exista lista de documente necesare pe site ul ONRC. Pentru achizitii din UE va trebuie un cod special de tva ptr achizitii mai mari de 34000 lei, ptr non UE va e necesar nr EORI.
Ultima modificare: Duminică, 24 Noiembrie 2019
Constantin Vera, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am voie sa fac import/achiz.intracom?? Victorius Victorius Buna ziua, Mi am deschis recent o firma cu activitate principala 4791 - vanzari prin internet, si as dori sa aduc marfa din UE dar si din afara UE. Pot face ... (vezi toată discuția)
Tva import-export crs_conta crs_conta Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea speta: O firma din Romania, platitoare de TVA, doreste sa importe din diverse tari (membre sau ... (vezi toată discuția)
Tva achizitie sua Alex N Alex N Buna ziua, Am o firma neplatitoare de TVA, dar de asemenea am si un cod de tva pentru achizitii intracomunitare. Intrebarea mea este, daca vreau sa aduc ... (vezi toată discuția)