avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mort îngropat peste mama fara acordul meu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Mort îngropat peste mama fara acordul meu

Mătușa mea a fost înmormântată peste mama fara acordul meu .Locul de veci este trecut pe numele bunicii mele , decedată și ea iar acordul pentru aceasta înmormântare a fost dat de către concubinul mătușii mele . Eu ,că urmaș direct , am aflat fix când a fost băgată mătușa mea in groapa și aș dori să știu ce pot face din punct de vedere legat ca mătușa mea sa fie scoasă de acolo și cimitirul și primaria sa plătească pentru asta .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:59, 23 Noiembrie 2019
Probabil locul de veci aflat în concesiune are mai multi coproprietar probabil în urma unei succesiuni mai multe persoane au cote părți din locul de veci respectiv.Daca persoana decedata era sora cu mama dvs iar locul de veci este pe numele bunicii dvs nu prea aveti ce sa faceti.
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati date relevante
Initial precizati daca dupa decesul bunicii a fost dezbatuta succesiunea?
Locul de veci este folosit in baza unui contractd e concesiune
Cum in cazul dv bunica era concesionara dar este decedata,cine figureaza actualmente in evidente drept concesionar al locului de veci?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Groapa de veci Valentina43 Valentina43 Buna seara. De curand mama a decedat. Desi mama mea in viata fiind nu a stiut nimic.despre locul de veci al familiei ,decat ca el exista .. La inmormantare ... (vezi toată discuția)
Recuperare drept la locurile de veci mail4me mail4me Buna ziua, Povestea este urmatoarea, in 1985 bunicul meu fiind grav bolnav le-a dat bani celor 2 fete ale lui pt concesionarea locurilor de veci in Otopeni ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cum se procedeaza in cazul concesiunii locului de ... MelisaMelisa MelisaMelisa Buna ziua, Cum se procedeaza in cazul concesiunii locului de veci dupa decesul concesionarului. Exista o lege care reglementeaza succesiunea pentru locul de ... (vezi toată discuția)