Mătușa mea a fost înmormântată peste mama fara acordul meu .Locul de veci este trecut pe numele bunicii mele , decedată și ea iar acordul pentru aceasta înmormântare a fost dat de către concubinul mătușii mele . Eu ,că urmaș direct , am aflat fix când a fost băgată mătușa mea in groapa și aș dori să știu ce pot face din punct de vedere legat ca mătușa mea sa fie scoasă de acolo și cimitirul și primaria sa plătească pentru asta .
Probabil locul de veci aflat în concesiune are mai multi coproprietar probabil în urma unei succesiuni mai multe persoane au cote părți din locul de veci respectiv.Daca persoana decedata era sora cu mama dvs iar locul de veci este pe numele bunicii dvs nu prea aveti ce sa faceti.
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati date relevante
Initial precizati daca dupa decesul bunicii a fost dezbatuta succesiunea?
Locul de veci este folosit in baza unui contractd e concesiune
Cum in cazul dv bunica era concesionara dar este decedata,cine figureaza actualmente in evidente drept concesionar al locului de veci?
Groapa de veci
Valentina43
Buna seara.
De curand mama a decedat.
Desi mama mea in viata fiind nu a stiut nimic.despre locul de veci al familiei ,decat ca el exista ..
La inmormantare ... (vezi toată discuția)