Buna ziua, o persoana in varsta care nu avea sotie, copii, frati sau parinti in viata, a lasat prin testament la notar un apartament fiicei mele. Singurele rude pe care le avea aceasta persoana, sunt veri de gradul 1. Dupa decesul doamnei, am aflat ca verisorii sunt nemultumiti de acest testament si intentioneaza sa deschida o actiune la judecatorie. Cand s-a redactat testamentul, notarul ne-a spus ca verii nu au niciun drept, dar daca ei au aceasta intentie, probabil ca se bazeaza pe ceva. Ma puteti lamuri, va rog frumos?
Doamna avea 67 de ani cand a decedat si inainte de a redacta testamentul a fost la un medic psihiatru care i-a eliberat un certificat medical favorabil. Mai exista si alte motive care ar avantaja rudele de gradul 4?
nu cred ca aveti motive pt a va face griji. Sigur ca daca fata se trezeste actionata in judecata, trebuie sa se apere, insa tot ei vor plati la final cheltuieli de judecata. Oricum, e distanta de la vorbe pana la fapte, ca sunt nemultumiti e firesc, insa poate realizeaza ca nu au sanse si nu se vor adresa instantei.
Succesiune
galileo43
Recent a decedat un verisor , care nu are copii,nu a fost casatorit,nu are frati,deci fara testament ar fi mostenitori verisorii,care nu sant putini,deja au ... (vezi toată discuția)