avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara - schimbarea locului de muncă după ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara - schimbarea locului de muncă după întoarcerea din ccc

Buna seara! Eu sunt in CCC si doresc sa merg la serviciu mai devreme de finalizarea acestuia pentru a beneficia de stimulentul de insertie. Copilul meu implineste doi ani pe 02 feb 2020 iar eu doresc sa incep munca in 25 noiembrie 2019. Am făcut deja cererea la fostul loc de munca. Întrebarea este au dreptul sa ma angajeze la alt punct de lucru? Este o firma cu mai multe puncte de lucru în județ. Eu a-și dori sa rămân tot acolo de unde am plecat. Ce este de făcut în cazul în care ma vor muta de la fostul post. O seara buna
Ultima modificare: Luni, 25 Noiembrie 2019
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Stimulent de inserție daniela1965@yahoo.com daniela1965@yahoo.com Nepoțica născută în data de 31.01.2019, fiica ca să ia stimulentul de inserție, în ce dată trebuie să se prezinte la muncă? Vă mulțumesc. (vezi toată discuția)
Concediu creștere copil Arsenia2018 Arsenia2018 Trebuie să te întorci la serviciu cu 60 zile mai devreme de finalizarea celor 2 ani de concediu creștere copil sau inaintea împlinirii vârstei de 2 ani ... (vezi toată discuția)
Revenire la serviciu din ccc SIMONAElla SIMONAElla Buna ziua,se implinesc 2 ani de la nasterea copilului pe 11 mai 2020,nu am inceput serv pt a lua stimulentul de insertie cu 60 zile mai devreme din motive de ... (vezi toată discuția)