avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenire la serviciu din ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenire la serviciu din ccc

Buna ziua,se implinesc 2 ani de la nasterea copilului pe 11 mai 2020,nu am inceput serv pt a lua stimulentul de insertie cu 60 zile mai devreme din motive de sanatate,acum cand e posibila intoarcerea la locul de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:44, 28 Martie 2020
Buna ziua,


De intors va puteti intoarce oricand, daca asa doriti, pana la data implinirii varstei de 2 ani a copilului dar nu veti beneficia de stimulentul de insertie.
Din punctul meu de vedere ar trebui sa va intoarceti la birou cand implineste 2 ani avand in vedere ca nu veti beneficia de stimulent.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Martie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
1. Daca tatal indeplineste conditiile pentru a beneficia de CCC atunci concediul mamei se reduce cu o luna ( revine la serviciu in ziua urmatoare celei in care copilul implineste 1 an si 11 luni, respectiv 12.04.2020).

2. Daca tatal nu indeplineste conditiile pentru a beneficia de CCC atunci concediul mamei se reduce cu o luna ( revine la serviciu in ziua urmatoare celei in care copilul implineste 2 ani, respectiv 12.05.2020).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Bogdi2018 Bogdi2018 Sunt in concediu crestere copil?.De la 1 aprilie, la 1 an si 10 luni ai copilului urma sa incep munca pentru a primi stimulentul de insertie. Firma si a ... (vezi toată discuția)
Stimulent de inserție daniela1965@yahoo.com daniela1965@yahoo.com Nepoțica născută în data de 31.01.2019, fiica ca să ia stimulentul de inserție, în ce dată trebuie să se prezinte la muncă? Vă mulțumesc. (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Andaluzia89 Andaluzia89 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu data obligatorie de a ma intoarce la locul de munca pt a beneficia de stimulent. Situatia sta in ... (vezi toată discuția)