avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Clauza impotriva activitati de turism / contract ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Clauza impotriva activitati de turism / contract vanzare-cumparare teren

Buna ziua,

Ma intereseaza sa inchiriez un teren, in scopul de a desfasura activitati de turism, dar pe contractul de vanzare cumparare al acestuia scrie:

“Cumparatorul isi asigura obligatia de a nu desfasura nici o activitate comerciala pe teritoriul imobilului cumparat si nici o alta activitate care ar putea fi asimilata unei activitati comerciale sau care ar fi de natura de a sugera idea desfasurarii unei astfel de activitati”

Esta valabila o asemenea clauza pentru un contract din anul 2004, si aferent unui PUZ expirat momentan?
Se poate anula aceasta cauza prin un contract de vanzare cumparare/inchiriere?
Cine are in asemenea cazuri capacitatea de a anula o asemenea clauza?

Multumesc pentru raspunsuns.
Cel mai recent răspuns: AvocatAsk , utilizator 18:07, 25 Noiembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc foarte mult pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de ichiriere spatiu camiha camiha O societate comerciala vrea sa inchirieze un spatiu -hala- pentru o anumita destinatie. Problema mea abia incepe: se vor face investitii mari pentru amenajare ... (vezi toată discuția)
Sediu srl sp2011 sp2011 Buna ziua, Nu sunt convins ca am ales sectiunea corecta.... Sunt in tratative de cumparare a unui imobil, proprietar persoana fizica. La adresa ... (vezi toată discuția)
Inchirierea pe termen scurt e considerata cazare? alina240 alina240 Am si eu o intrebare si nu reusesc deloc sa ma lamuresc si anume inchirierea unui imobil sau a unor camere pe termen scurt sau chiar pt o zi este considerata ... (vezi toată discuția)