avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua, am la un imobil uzulfruct si drept de ipoteca pe numele meu. Titularul (nuda proprietate) e pe numele prietenei. Eu am probleme cu banca si anaf-ul. Pot fi executat silit pe ce detin? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:28, 27 Noiembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult!
Stiti cumva daca pot renunta la aceste drepturi la orice notar din Romania sau doar din orasul cu imobilul?
Cum adică să renunțați la drepturi`? Ce vreți să spuneți, la care drepturi să renunțați`?
Dreptul de ipoteca si dreptul de uzufruct.

Alte discuții în legătură

Credit bancar, pe baza nudei proprietati badaxel badaxel Buna ziua. Am cumparat o propietate, in Oradea, un apartament cu 3 camere, in 2004, de la sotul mamei mele, care dobandise bunul inainte de casatoria cu ea. ... (vezi toată discuția)
Uzufruct Sorina34 Sorina34 Am cumparat un apartament eu sunt proprietara iar varul meu are uzul fruct. Eu vreau sa il vand pot fara el? Dacă el nu e de acord cu vânzarea ap. Pot pune ... (vezi toată discuția)
Contract v-c pe nume copil major MoP MoP Buna ziua. Dorim sa achizitionam o casa direct pe numele copilului major. Putem face acest lucru stipuland in contract uzufruct\\/ habitat viager (nu ... (vezi toată discuția)