avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comisia speciala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Comisia speciala

Buna seara, este adevarat ca in decembrie este comisia speciala pentru liberarea conditionata ? Din calculele noastre..prietenul meu ar trebui sa se elibereze pe data de 26 decembrie daca ii accepta instanta.Se vor decala cateva zile ,adică sa se elibereze cu câteva zile inainte ?
Ultima modificare: Luni, 25 Noiembrie 2019
Georgiana67755, utilizator

Alte discuții în legătură

Libererea conditionata - termen geacomini geacomini Buna seara , sotul meu urmeaza sa se elibereze conditionat , pe 28 iulie cu cat timp ar trebui sa faca cererea pt liberarea conditonata (sau ce pasi ar trebui ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata mondypink mondypink buna,imi poate spune cineva unde pot vedea cand s-a stabilit data de eliberare conditionata pentru un detinut? Multumesc (vezi toată discuția)
Contopire pedepse mely_mely16 mely_mely16 buna prietenul meu a fost condamnat in 2007 la 6 ani in 2011 eliberat conditionat tot in 2007 a mai comis o alta fapta pentru care a fost condamnat doar anul ... (vezi toată discuția)