avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Declaratii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Declaratii

Buna ziua! Mi-am pierdut serviciul din cauza rautatii sefei mele si a asistentului ei. Fiind o persoana bonoma nu am stat niciodata sa adun date pentru a demonstra tratemenul lipsit de respect si lipsit de demnitate pe care l-am primit. Dupa plecarea mea totul a cazut ca la un joc de domino. Sefa mea a plecat si a ramas doar asistentul care nu face fata treburilor. Au incercat sa angajeze alte persoane care toate au plecat dupa cateva zile din aceleasi motive. Sunt chemata inapoi la servici de catre fostul asistent, Ce garantii juridico-financiare pot solicita asistentului pentru ca sa ma pot apara si nu isi permita sa se comporte in continuare cu aceiasi rautate ? Precizez ca in urma stresului m-am ales cu o afectiune pentru care am cheltuit si mai cheltui bani pentru refacerea sanatatii mele. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:29, 25 Noiembrie 2019
Nu prea aveti ce garantii sa solicitati ... nimeni nu va poate garanta ca nu va recidiva in acel comportament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspiciuni. poate fi contestat un raport medico-legal? crissandra75 crissandra75 Buna ziua tuturor cititorilor de pe forum,am si eu o nelamurire¨:alcolemia unei persoane decedate de 2 luni ,,(raportul necropsiei nu a fost inca trimis de ... (vezi toată discuția)
Pensia de intretinere dupa divort Macalau Macalau Bună ziua! Mă aflu intr-o situaţie din care nu ştiu cum o să ies,aşa că, vă rog,dacă puteţi,să-mi răspundeţi la cateva ... (vezi toată discuția)
Sa ai incredere in parinti.... hogas hogas buna ziua.nu stiu cum sa incep....trebuie putina calmitate si rabdare in aanul 2006 luna septembrie ,parintii mei ,ne-au rugat pe mine si pe sotul meu sa fim ... (vezi toată discuția)