avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua. Am din nou o speta.
Salariata a solicitat concediu crestere copil in luna februarie 2018. Tatal nu indeplinea atunci conditiile pentru a beneficia de concediu si ea a primit pana in februarie 2020.
In momentul de fata tatal lucreaza de mai mult de 12 luni.
Ea vrea sa isi reia activitatea si vrea stimulent.
Se reduce cu o luna plata stimulentului, in luna tatalui sau nu? Adica, in cazul tatalui, ne raportam la situatia lui actuala sau la cea de la momentul nasterii copilului?
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 26 Noiembrie 2019
Michiiko, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:03, 26 Noiembrie 2019
Se raporteaza la situatia de la momentul nasterii copilului ... in speta, nu se reduce cu o luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie crysenc21 crysenc21 Buna seara, Am si eu o intrebare, daca mama a beneficiat de concediu de crestere copil pana la 1 an - pentru un copil nascut in aprilie 2012, tatal care ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! va rog frumos cer și eu informație. am un copil ... nimenea nimenea Bună ziua! Va rog frumos cer și eu informație. Am un copil care va împlini 1an si 6 luni pe 21 sept 2021. Am beneficiat de la data de 1 martie 2020 de ... (vezi toată discuția)
Indemnizație copil DanaCaplea DanaCaplea Sunt o mămică care este în concediu creștere copil și sunt din nou gravidă cu al doilea bebeluș. As naște în septembrie 2020 cad ar trebuii sa ma ... (vezi toată discuția)