avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Amplasarea ventilatiei in BOXA
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Amplasarea ventilatiei in BOXA

Recent am achizitionat un apartament , care in boxa are situata o iesire de la ventilatie care ocupa minim jumatate din spatiul aferent . La discutii cu constructorul , nu am reusit nimic , se poate rezolva intr-un fel ? Boxa este trecuta in contract .!!!! Este amplata pe jos si practic spatiul este nefolosibil.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:18, 26 Noiembrie 2019
Cititi cu atentie contractul incheiat cu constructorul/ dezvoltatorul si studiati proiectul tehnic (acolo ar trebui sa apara existenta ventilatiei in boxa).
Daca ati semnat si nu vi s-a dat proiectul, aveti o singura solutie - sa deschideti actiune in instanta impotriva constructorului/ dezvoltatorului pentru a va recupera banii platiti pe boxa inutilizabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boxa apartament - constructie pereti tabla Iuli03 Iuli03 Am cumparat un apartament acum un an, si odata cu el si o boxa care este la subsolul blocului. La momentul semnarii precontractului am platit integral boxa in ... (vezi toată discuția)
Boxe construite fara autorizatie AlexSNY AlexSNY Am cumparat un apartament intr-un bloc nou unde dupa receptie s-au construit boxe, dar nu apar in proiect. In contractele de vanzare cumparare era o clauza ... (vezi toată discuția)
Cum pot verifica o constructie. valentinstan valentinstan Buna seara tuturor. Am achizitionat un apartament intr-un blocnou. De curand am vazut ceva ce ma pune pe ganduri si anume blocul meu este posibil sa nu aiba ... (vezi toată discuția)