avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Western union
Discuție deschisă în Executare silită

Western union

Am proprire la banca unde imi intra alocatia copilului pt taxe la masina . Intrebarea este .Daca trimit banii prin western union unei verisoare in romania banii vor fi opriti ? Ea nu are datorii la stat . EU nu sunt in Romania . Multumesc
Cel mai recent răspuns: Zenaida1234 , utilizator 11:56, 27 Noiembrie 2019
Pentru a putea radia masina de pe numele meu trebuie sa plătesc datoria la finante ? Sa zicem ca datoria ar fi de 1000 de euro in 5 ani nu am platit era cam 200 pe an impozitul din ce am vazut eu pe site am 2000 de euro de platiti cum pot sa scap de penalizări sunt aproape cat suma datorată. multumesc. Sl referitor la întrebarea inițială am trimis banii iar persoana respectiva a ridicat banii.
Acum nu mai puteti face nimic, decat sa platiti, altfel se aduna si alte penalizari...
Puteati face contestatie in 15 zile de cand au infiintat poprirea dar banuiesc ca au trecut demult, nu?
In general...statul nu te iarta...
Nu stiu cand au făcut propirea nu am primit nimic doar m-am trezit ca copilul nu mai poate lua alocația.
Cum am mai spus, dupa cele 15 zile nu prea mai aveti ce face...
Platiti( sau cereti o esalonare...) si vedeti cum o puteti radia de pe numele dvs.
Imputerniciti pe cineva sa faca demersurile in numele dvs. ( sa vada exact care este starea masinii, unde sa gaseste, cum o puteti scoate de la impozit...), altfet se vor aduna datoriile...
Ultima modificare: Marți, 26 Noiembrie 2019
Ionut.ion, utilizator
Multumesc frumos pentru îndrumări!

Ionut.ion a scris:

Cum am mai spus, dupa cele 15 zile nu prea mai aveti ce face...
Platiti( sau cereti o esalonare...) si vedeti cum o puteti radia de pe numele dvs.
Imputerniciti pe cineva sa faca demersurile in numele dvs. ( sa vada exact care este starea masinii, unde sa gaseste, cum o puteti scoate de la impozit...), altfet se vor aduna datoriile...

Alte discuții în legătură

Executare silita -GYO- -GYO- Buna seara , de 2 luni sunt in executare silita pt neplata cheltuielilor de judecata si acum trebuie sa primesc niste bani din strainatate prin western union. ... (vezi toată discuția)
Incasare bani prin western union daca exista poprire pe conturi constanta2001 constanta2001 eu si sotul meu avem poprire pe conturi;daca el este plecat in strainatate,imi poate trimite bani prin western union chiar daca,v am mai spus,avem amandoi ... (vezi toată discuția)
Bună seara, îmi spuneți va rog dacă am poprire pentru o amenda ... Marius98 Marius98 Bună seara îmi spuneți va rog dacă am pe oprire am o amenda de plăti și mai pus pe oprire dacă primesc bani din străinătate pe numele meu sa ridic din ... (vezi toată discuția)