Am primit o notificare de plata datorie pentru o creanta, de la acelasi BEJ, pentru aceeasi creanta pentru care instanta a dat in 2017 respingere incuviintare executare silita, cu drept de apel in 15 zile, si nu s-a mai intamplat nimic.
cum sa tratez aceasta notificare? stiu ca a fost respinsa pentru ca am consultat des portalul si am vazut chiar la timpul respectiv, fiind in consiliu, nu am primit nicio rezolutie personal.
Este legal sa faca BEJ acest lucru? in baza caror legi functioneaza? un proces nu se judeca de de ori,...sau la noi, orice e posibil?
Buna dimineata!
Este vorbe despre un contract online IFN facut in 2014 si nu am platit o restanta - modica. acum suma este de 10 ori mai mare. In 2017 am vazut pe portal ca au cerut incuviintare si a fost respinsa- eu nu am primit nimic in aceasta situatie pentru ca nu a fost proces - n-a fost nevoie sa fac contestatie. Cand am scris initial mesajul am primit notificare de plata, din nou, de la aceesi companie de recuperare, iar saptamana trecuta am vazut ca au depus iarasi dosarul pentru incuviintare executare, dar inca nu este vreun termen stabilit,
Pot face ceva in faza aceasta, daca ma duc sa cer o copie sa vad de ce nu a fost atunci incuviintata executarea si sa depun deja o contestatie?
MUltumesc!
Company Advising
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu puteti depune contestatia inca. Contestatia o veti depune in termen de 15 zile de la data la care luati la cunostinta de executare. Totusi, puteti solicita executorului sa va puna la dispozitie dosarul executional. Trebuie vazut cand era data scadenta, daca au trecut 3 ani si daca s-a intrerupt prescriptia sau nu.
Incercati sa apelati la cineva de specialitate sa va ajute in acest sens.
Executare silita
buiavasi
Cum aflu ziua si completul care judeca un dosar de executare silita, este vorba despre dosarele nr.30392/4/2017 si 30393/4/2017 de la jud.sector 4, eu am ... (vezi toată discuția)