avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare locuinta

buna ziua, am inca in calitate de chirias fara contract la un ap. in regim ANL , am pierdut procesul cu primaria si urmeza evacuarea mea din casa , intre timp am achitat toate datoriile. Apartamentul urmeaza sa fie repartizat la o alta persoana ( proces ce o sa dureze mult timp cred ca vreo 4 luni de zile ) sau poate fi scos la vanzare....am dreptul si eu sa pot sa il cumpar?
Cel mai recent răspuns: ursansorin , utilizator 14:41, 26 Noiembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostul chirias are datorii mari la intretinere cosavocatnet cosavocatnet Buna seara! Problema mea este urmatoarea: Sunt pe cale sa inchiriez un apartament de la stat (mi-a fost deja repartizat), apartament pe care intentionez sa il ... (vezi toată discuția)
Chirie apartament anl - cu datorii la intretinere, a fostilor chiriasi cristinaiasi cristinaiasi Buna ziua. Am primit un apartament cu o camera prin programul ANL in Iasi pt a sta in chirie ( de la primaria IASI departament locuinte ANL ) , iar peste un ... (vezi toată discuția)
Chiriasul anl cumparator in rate este proprietar? Bruma C Bruma C Buna ziua. Sunt chirias ANL si am incheiat \'\' Contract de VANZARE\" cu primaria pentru plata in rate a apartamentului ANL. Intrebari: 1. O chiriasa ANL ... (vezi toată discuția)