avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca angajatorul nu are viza \'conform cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca angajatorul nu are viza 'conform cu originalul' la actele atasate pentru concediu de maternitate poate sa nu mi se dea banii ?

Buna ziua , in legatura cu plata pentru concediul de maternitate pe langa toate actele se cere si acesta -in cazul in care angajatorul plateste doar o parte din concediul medical (pana la incetarea activitatii) si restul urmeaza a fi platit de catre CASMB, copie dupa certificatul medical, nevizat la Platitor, necompletat la Platitor si cu viza "Conform cu originalul".
Intrebarea mea este daca angajatorul nu are aceasta viza -stampila ce se intampla ? Ce se poate face ? Este posibil sa nu pot sa iau banii pentru concediu ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Ajutor ! nedelcudinu nedelcudinu Buna ziua ! As dori sa prezint o situatie la care as dori un raspuns avizat . Ma aflu in situatia de a parasi sistemul militar obligat de prevederile ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil irinacosiba irinacosiba Buna ziua! Am urmatoarea situatie:am o salariata care are functia de baza la mine la firma(8 h) si mai este angajata la alta firma cu program de 4h pe zi. In ... (vezi toată discuția)