avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumpărare imobil intabulat parțial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumpărare imobil intabulat parțial

Bună seara!

Vrem să cumpărăm un imobil scos la licitație de o bancă. Suntem persoane fizice, iar imobilul are destinație de pensiune turistică. Noi îl vom folosi ca locuință.
În extrasul de carte funciară acest imobil apare P+E+M, dar în fapt este S+P+E+M. Construit în 2002 și fiind intabulat, presupun că a fost făcută recepția.
Se poate intra în legalitate după cumpărare?
Dacă da, în ce mod?
În situația în care nu se poate, ce se întâmplă?

Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Boxe in podul blocului BogdanBubu BogdanBubu Buna ziua. Recent am cumparat un apartament intr-un bloc nou, apt. aflandu-se la etajul 5/5 al blocului. In actele imobilului etajul 5 figureaza ca si ... (vezi toată discuția)
Extras cf si cadastrul imobilului pentru evaluare paunicasilviu paunicasilviu Buna ziua, Am un spatiu comercial cumparat de la fosta cooperativa de consum si doresc sa il ipotechez. Ca act de propietate am o hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu probleme andreeava andreeava Am si eu o problema legata de o casa mostenita de sotul meu. De fapt este vorba de casa parintilor lui care au decedat, el fiind unicul copil automat a fost si ... (vezi toată discuția)