avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot vinde un teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot vinde un teren

Am certificat de moștenitor eliberat de notar pe un teren care este pe un titlu de proprietate cu încă 2 proprietari.,fiecare deținem 1/3 părți. Eu as dori sa il vand separat de ei.Vă rog sa îmi spuneți cum trebuie să procedez.
Buna ziua,
Trebuie sa faceti prima data iesirea din indiviziune si apoi puteti sa vindeti terenul ce il detineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate CHICOSU CRISTINA CHICOSU CRISTINA Buna seara, va rog sa ma ajutati intr-o problema, pe titlul meu de proprietate figurez cu 1ha teren intravilan si extravilan 2ha, problema mea este ca pe ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli cadastru si intabulare teren arabil arlandh arlandh Buna ziua! In baza Legii 18/1991 a fost emis titlul de proprietate pentru 6 ha teren arabil, avand ca autor pe bunicul (decedat) si ca mostenitori pe 2(doi) ... (vezi toată discuția)
Problema cu actele de proprietate: pentru dezbaterea succesiunii, intabulare voi avea nevoie de titlul de proprietate teren in original sau in copie legalizata? Vranceanud Vranceanud As avea si eu o intrebare. Bunica mea este propriuetara in indiviziune pe un teren agricol, cf legii 18, si detine o copie legalizata de pe acest titlu de ... (vezi toată discuția)