avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Fals si uz de fals
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Fals si uz de fals

Buna seara,

Intr-un proces finalizat deja am descoperit niste discutii Whatsapp depuse la dosar si acceptate de instanta, discutii editate, printate si stampilate conform cu originalul si semnate de catre avocatul partii adverse si eu sunt in posesia conversatiilor originale deoarece erau conversatii intre mine si acea persoana as putea deschide un proces de fals si uz de fals contra partii adverse si a avocatului care a reprezentat partea adversa? Si daca da, care ar putea fi deznodamantul acestui proces?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Caut avocat sa construiasca si sa ma reprezinte intr-un caz de fals si uz de fals ISeeVoices ISeeVoices Buna seara, Caut avocat care sa construiasca si sa ma reprezinte intr-un caz de fals si uz de fals impotriva unui avocat din Baroul Sibiu care a ... (vezi toată discuția)
Plingere impotriva avocatului gogu2 gogu2 daca avocatul meu a depus la dosar o copie color a unui act aditional (al meu) pe care nu era precizata data la care a fost semnat stiind de la mine ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Fals in inscrisuri mircea53 mircea53 In timpul procesului meu de partaj, avocatul partii adverse a prezentat copii dupa inscrisuri autentificate de acesta ca fiind identice cu originalul, ... (vezi toată discuția)