daca avocatul meu a depus la dosar o copie color a unui act aditional (al meu) pe care nu era precizata data la care a fost semnat stiind de la mine ca trebuie sa solicite celor cu care ma judecam copie dupa actul lor pe care specificasem data, adica doua luni dupa ce a fost intocmit fapt care a ajutat partea adversa, mi-a ascuns data unui termen al procesului, adica mi-a spus pe 6 in loc de 5, pot sa ii fac plingere? adica actul depus la dosar e o dovada ca a ajutat intentionat partea adversa?
nu, depunerea actului nu a ajutat deloc partea adversa. problema datarii actului poate fi rezolvata in acelasi mod si instanta poate obliga aprtea adversa sa depuna si exemplarul lor din contract.
dimpotriva, depunerea actului nedatat a stat la baza motivarii cererii de a obligare a partii adverse de catre instanta sa depuna si exemplarul datat.
nu ar fi mai simplu sa discutati cu avocatul dvs sa va explice ratiunea ptr care a facut acest demers in loc sa il suspectati de lucruri necurate? daca nu aveti incredere in el, alegeti un alt avocat.
scuze pentru ca nu m-am facut inteles. ex actul intra in vigoare in 3 iunie, dar mi se aduce la cunostinta in 5 august doua luni mai tirziu, o zi inainte de preaviz, sunt obligat sa il semnez si mentionez pe al lor data la care l-am semnat, pe cel care ramine la mine nu am scris, doar l-am semnat avind incredere in mine... il arat avocatului si ii spun sa il solicite pe al lor. acesta face copie color de pe al meu, il depune la dosar si apare ok pentru ei, ca si cum l-asi fi semnat pe 3 iunie, si eu descopar in dosar acest lucru foarte tirziu. prin acel act se introduceau niste criterii de evaluare. daca s-ar fi vazut ca acele criterii mi-au fost aduse la cunostinta cu o zi inainte de a fi concediat abuziv conform actului lor, ar fi fost aceeasi situatie? asta nu inseamna ca a actionat in interesul lor? si copie color? se confunda perfect cu originalul
si inca ceva. nici pomeneala sa ceara actul lor, s-a trecut demult peste el, a fost luat de bun de catre instanta, deci avocatul meu le-a daruit o proba pe care nu o aveau..
Editat de moderator simonette12- aveti posibilitatea sa editati /sa completati mesajul in 30 de minute de la publicare ( pct.1.3 din Regulament)
repet intrebarea: este o dovada impotriva avocatului acel act?...imi raspunde si mie cineva??:-/
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Decizie concediere
gogu2
Poate cineva sa imi spuna daca pe decizia de concediere firma precizeaza ca:
-concedierea este individuala
-restructurarea este motivata de dificulati de ... (vezi toată discuția)
Acte recurs
gogu2
buna ziua, am nevoie urgent de un raspuns va rog. intr-un litigiu de munca concediere abuziva, cererea a fost respinsa la fond, astept motivarea care nu a fost ... (vezi toată discuția)