avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Părinții ma ameninta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Părinții ma ameninta

Buna ziua, ma numesc ana si as vrea sa stiu daca nu vreau sa ma mai duc la liceu iar părinții mei nu sunt de acord, m au dus la 2 psihologi si la scoala sa vorbesc cu dirigintă si nu vreau sa ma mai duc deloc la scoala iar părinții ma ameninta ca imi da iubitul pe mâna poliției dar el nu are nici o vina, ba din contra el imi spune sa ma duc la scoala .. I se poate întâmpla vreo ceva? Tin sa mentionez ca am 15 ani impliniti iar el face in curând 19..
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 18:52, 27 Noiembrie 2019
Imi puteti spune si mie va rog care sunt legile care se aplica in acest caz? Sunt putin curioasă
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va spun legile intrucat nu ma ocup eu de caz dar daca m-as ocupa eu in mod sigur in 7 zile ati merge la scoala zilnic.

Daca vreti sa ii creati probleme prietenului nu aveti decat sa faceti cum vreti.

V-ati gandit ce atitudine vor avea politistii fata de el daca vor afla ca nu vreti sa mergeti la scoala si il vor banui pe el?
Nu conteaza daca ar fi sau nu vinovat intrucat il vor audia dur si pe plan psihologic o sa ajunga sa renunte la dvs.Este posibil sa fie prezente si politiste tinere care sa il audieze alternativ cu anchetatorii duri.
Il pot chema la audiere de 2-3 ori pe saptamana...si sa il tina multe ore pe la politie...
O sa fie mai ocupat decat dvs...

El va poate convinge sa mergeti la scoala?
Ultima modificare: Marți, 26 Noiembrie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu vreti sa imi spuneti legile deoarece acestea nu exista, dumneavoastră încercați să ma convingeti sa ma duc la scoala de aceea imi spuneti toate aceste lucruri despre el. Dacă aș vedea legea scrisă undeva despre acest subiect am sa ma duc dar sunt sigura ca prietenul meu nu va păți nimic
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu ma credeti puteti sa le dati numarul meu de telefon parintilor dvs. ca sa va lamuresc.
Si veti vedea cum in 7 zile veti merge zilnic la scoala.
Daca sunteti atat de neincrezatoare si de sigura ca nu va fi cum zic eu, in timp ce eu sunt convins ca nu va veti mai vedea cu el daca nu veti merge la scoala.

Exista legi si nu numai atat.
Daca vreti sa aflati legile eu sunt de acord sa va lamuresc dar in concret.
Sunt multe aspecte pe care nu aveti dreptul de a le cunoaste...pentru ca asa il puteti informa si sa isi pregateasca apararea...

Mergeti la scoala si incetati cu aceasta atitudine care nu va duce nicaieri si care va despartiti de el.
Ati vorbit cu celelalte colege de scoala?
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Foarte bine ca nu mergeți la școală. Ați putea să vă mutați cu prietenul, sa faceți repede niște copii astfel peste câțiva ani când va va părăsi măcar sa nu rămâneți singura.
Desigur, o sa fie greu sa va întrețineți pentru ca nu o sa aveți nici liceul terminat însă nah, a murit cineva din spălat toalete?
Cum va fi sa va uitați în ochii copiilor dumneavoastră, sa le auziți stomacul cum ghiortaie de foame și sa le spuneți ca suferă ca dumneavoastră la 15 ani va plictisești la școală.
Dacă sunteți atât de buna cu siguranță puteți fi mutata în an superior. Dar dacă doar va plictisiți ca nu înțelegeți atunci iar puteți cere ajutorul.
Părintele este obligat sa vegheze și sa ia anumite masuri. Sunteți la vârsta la care se ia pe armatura. Nu va distrugeți viata doar pentru ca va țopăie hormonii.

Alte discuții în legătură

16 ani... ajutati-ma urgent RoxanAge RoxanAge Am 15 ani si 8luni si prietenul meu e mai mare decat mine,ne iubim foarte mult dar parintii mei nu sunt de acord cu el m.au dus si la politie ...ce pot face sa ... (vezi toată discuția)
Lnscriere copil la scoala fara acordul sotului cmutulescu cmutulescu avand custodie comuna fosta sotie a inscris copilul la scoala fara acordul meu, practic nu stiu unde este inscris. ce pot face in acest caz? (vezi toată discuția)
Refuz program vizita ContSters245248 ContSters245248 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema delicata si am nevoie de un sfat. Fetita mea in varsta de 9 ani, refuza sa mai mearga in vizita la tatal ei, vizita ... (vezi toată discuția)