avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... GDPR - ștergere din Biroul de Credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

GDPR - ștergere din Biroul de Credit

Cum poti cere unui Participant la Biroul de Credit .ro sa stearga datele personale pe care le-a prelucrat si le-a inscris in biroul de credit.ro fara acceptul tau scris? Cui trebuie sa te adresezi si in ce ordine?Trebuie sa apelezi la instanta sau Participantul (banca) va raspunde afirmativ la solicitarea ta?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Noiembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 13:40, 28 Noiembrie 2019
Motivul introducerii in Biroul de Credit a fost neplata unui credit? Daca da, banca avea doar obligatia sa aduca la cunostinta introducerea in BC, nu si acceptul dvs.. Daca ar fi nevoie de acordul debitorului, ce rol ar mai avea BC?
Buna ziua, banca respectiva nu a avut consimtamantul meu privind prelucrarea datelor deoarece nu ea a fost parte in contractul de credit.Creditul a fost contractat cu alta banca si aceasta a preluat prin cumparare...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
V-am raspuns si mai sus. Daca v-au notificat ca veti fi introdus in BC, a fost legal. Introducerea in BC este o modalitate de pedepsire a debitorului. Nu era nevoie sa va exprimati dvs. consimtamantul. Cei care au preluat creditul, au preluat si drepturile si obligatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt pasii pentru a fi scos din biroul de credit cu o hotarare judecatoreasca definitiva in favoarea mea? Aqua24 Aqua24 Buna, Ma vad in imposibilitatea de a lucra cu orice banca pentru a scoate un credit. Am fost raportat la biroul de credit in anul 2016, cu dosar de ... (vezi toată discuția)
Obligatia de notificare ref inscrierea la biroul de credit Badger Badger Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: Am o descoperire de card la o banca, neajungand luna trecuta sa patesc rata la timp si facand ulterior o ... (vezi toată discuția)
Cum ma sterg din biroul de credite? monnalee02 monnalee02 Buna ziua. Intai sa va explic speta, dupa care ajungem si la solutiile ei . In 2004 sotul meu si-a ahizitionat dintr-un magazin, electrocasnice ramanand sa ... (vezi toată discuția)