Buna ziua ,
Suntem o familie tanara care a cumparat un apartament cu 4 camere
in apartament ne am mutat in 01.11.2019 dar surpriza ieri cand a venit Dna Adm am constatat ca la cererea Presedintelui de bloc am fost trecuti cu 4 persoane si in luna octobrie
Se poate face acest lucru ? fara ca noi sa fim instiintati ?
Multumesc
Si cand ati cumparat ati anuntat presedintele ca pana in data de...nu o sa locuiasca nimeni acolo? Pentru a va "scoate"de la intretinere...
Oricum, chiar daca nu locuiti acolo, tot aveati de achitat unele cheltuieli, cele in functie de Cota parte indiviza-salarii presedinte, adm, comitet, cenzor, fondul de rulment, fondul de reparatii, etc.
Nu va ajuta cu nimic ca ati platit intretinerea in alta parte, cheltuielile de mai sus le platiti din momentul in care deveniti proprietar pana vindeti apartamentul, indiferent daca locuieste sau nu cineva acolo.
Cititi legea 196/2018 si o sa intelegeti mai bine drepturile si obligatiile dvs. si ale asociatiei
Pana una alta, puteti contesta suma de plata la presedinte, cum a spus si domnul avocat mai sus.
Numar persoane
anatole
Buna ziua.Imi cer scuze de deranj.Anul asta am cumparat un apartament dar in care momentan nu locuiesc,(eu si parintii mergem doar pe acolo,doar cand mai duc ... (vezi toată discuția)