avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Probleme privind dosarul de indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Probleme privind dosarul de indemnizatie crestere copil

Buna ziua, incerc din data de 5 oct (cand a expirat concediul de maternitate) sa depun dosarul pentru indemnizatie crestere copil si intampin tot felul de dificultati. Problema acum este urmatoare: copilul este nascut pe 22 iunie, astfel din 1 iunie am intrat in concediul de maternitatea, suspendand activitate la scoala, eu fiind profesoara. paralel, am lucrat si la un afterschool, cate ore pe zi. Problema este ca de la afterschool am primit o suma de bani si pe luna iunie, deci de la scoala aveam activitatea suspendata de la 1 iunie la afterschool pentru aceeasi perioada figurez cu cateva zile lucrate. Mi se refuza dosarul din cauza acestei neconcordante. Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:01, 27 Noiembrie 2019
Sesizati ANPIS/ Ministerul Muncii si Protectiei Sociale.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Noiembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu profesor mai mic luna iunie fata de luna mai haller haller Va rog sa ma ajutati cu calcularea salariului sotiei mele! Este profesoara la stat! Pe luna mai a luat salariul (in mana) 754 ron! Pe luna iunie a luat ... (vezi toată discuția)
Compensarea in bani a concediului de odihna dupa efectuarea concediului de maternitate elenita78 elenita78 Vă rog să îmi acordați sprijin în rezolvarea următoarei situații problemă. În anul școlar 2009 – 2010 am lucrat de la început ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie cic - revenire in cic didush didush avem urmatoarea situatie: am nascut pe 29/10/2013. in perioada 4/02-30/03/14 am fost in CIC. dosarul pt indemnizatie a fost depus pe 28/02. banii mi-au intrat ... (vezi toată discuția)