Va rog sa ma ajutati cu calcularea salariului sotiei mele! Este profesoara la stat!
Pe luna mai a luat salariul (in mana) 754 ron! Pe luna iunie a luat salariul 601 ron!!!
In luna mai nu mai am fluturasul caci daca nu a fost la scoala nu l-a mai luat!
Scriu de pe fluturasul din aprilie: salariul de incadrare 1135 ron, salariul pt zile lucrate 1135, diferente plus/minus -284+128 (-cei 25% si+aia 15%, care nu sunt 15%...stim problema), impozit ... si 1% sindicat) rest de plata 734. Eu (sotul) sunt trecut la deducere.
Din 1.05.2011 a intrat in concediu prenatal! In 16.06.2011 a nascut, deci a intrat in concediul de lauzie (postnatal)!
Am intrebat la scoala unde lucreaza de ce a luat mai putin in luna iunie fata de luna mai?!? Ni s-a raspuns ca probabil sunt mai putin zile lucratoare (deci fara zilele de sambata si duminica, sa inteleg) in luna iunie fata de luna mai! M-am uitat in calendar! Stupoare!!! In luna mai sunt 22 de zile lucratoare, in luna iunie sunt 21 zile lucratoare (a fost zi libera de Rusalii)
1: Oare pentru o zi de munca i s-a luat 153 ron?!?
2: Se calculeaza diferit salariul in concediul prenatal fata de concediul postnatal?
3. Are vreo importanta ca s-a luat vacanta de vara in data de...(nici nu stiu) 15 iunie? Nu cred ca afecteaza vacanta salariul profesorilor!
Multumesc!
~ final discuție ~