avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drum acess/servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drum acess/servitute

buna seara, am si eu intrebare legata de drum acess/servitute, daca mie imi cadastru imi scrie un lot ca drum de acess si un vecin care zice ca e terenu lui mai are dreptu sa sa construiasca pe el sa faca un gard...etc ??
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:35, 27 Noiembrie 2019
servitutea de trecere se asigura de catre fondul aservit in favoarea fondului dominant. faptul ca fondul aservit asigura trecerea, nu inseamna ca terenul aferent trecerii nu mai este al lui. pentru un raspuns mai detaliat, fiti mai coerent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de servitute vasile1969 vasile1969 Suntem trei proprietari a unui lot de servitute cu latimea de 4m. afert terenurilor cumparate. De comun acord am hotarat sa inchidem drumul de servitute ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute. mugurciup mugurciup Buna ziua. Am cumparat un teren de 462 mp din care sunt stipulati in contract 62 mp drum de servitute, reprezentand 1/10 pt fiecare lot.La primarie ,pt ... (vezi toată discuția)
Servitute / posesie adrian_mercan adrian_mercan Buna ziua. Ma confrunt cu o problema legata de servitute....sa ma fac inteles trebuie sa va explic despre ce este vorba ....locuiesc in mediul rural si ... (vezi toată discuția)