avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Contract de vanzare/cumparare la notariat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Contract de vanzare/cumparare la notariat

Buna Ziua,

Azi am vrut sa fac un contract de vanzare cumparare la notar pentru a cumpara o masina. Notara mi-a zis ca apar casatorit si e necesar sa aduc certificatul de casatorie si buletinul sotiei ca ii apare ca sunt casatorit. Vreau sa va intreb cum e posibil una ca asta ca stiam ca la notar nu se inregistreaza din oficiu actele de stare civila.
Mentionez ca nu vand nimic vreau doar sa cumpar.

Cel mai recent răspuns: ridder1 , utilizator 19:49, 27 Noiembrie 2019
Duceti-va la alt notar. La cumparare nu trebuie sa aduceti nimic, scrie doar dl X, casatorit. Aduceti in patrimoniul comun, nu vindeti

Casa de Avocatura “Toader, Georgescu si Asociatii a scris:

Duceti-va la alt notar. La cumparare nu trebuie sa aduceti nimic, scrie doar dl X, casatorit. Aduceti in patrimoniul comun, nu vindeti

Dar cum e posibil sa le apara lor ca sunt casatorit? A vazut si numele de fata a sotiei inclusiv cnp-ul ei. Pot sa verifice ei datele la starea civila?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Noiembrie 2019
ridder1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil mostenit de la parinti ancris ancris Buna ziua Am mostenit apartamentul parintilor ,am succesiunea facuta si vreau sa vand apartamentul. La notariat mi s-a cerut certificatul de casatorie ... (vezi toată discuția)
Notarul nu ma lasa sa vand partea verisorului pentru care am ... Adriana68 Adriana68 Notarul nu ma lasa sa vand partea verisorului pentru care am procura, sotului meu. Am o casa la tara, cadastru facut, intabulare,, toate actele. Verisorul meu ... (vezi toată discuția)
Curiozitate , vânzare apartament proprietate (moștenit) , căsătorit, ... logicus logicus CURIOZITATE , vânzare apartament proprietate (moștenit) , căsătorit, conform art.340 CC bun propriu , de ce notariatul solicită certificatul de ... (vezi toată discuția)