avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intraviran agricol - preemtiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intraviran agricol - preemtiune

Buna ziua,

Pentru un teren intraviran agricol se aplica dreptul de preemtiune ? Am cumparat un astfel de teren in 2017 si nu am avut aprobarea de la primarie pentru vanzare. DIn cate stiu preemtiunea de aplica doar pentru extraviran. Este corect ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 08:55, 28 Noiembrie 2019
Da. Legea 17/2014 se refera la vanzarea terenurilor situate in extravilan.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donație teren extravilan, se aplică legea 17/2014? nea_marin nea_marin Bună ziua, Din informațiile pe care le-am găsit eu, donațiile nu fac obiectul legii de mai sus însă notarul pe care l-am consultat mi-a spus ... (vezi toată discuția)
Contractul de imprumut cu dare in plata a unui teren extravilan ... romeo bratu romeo bratu Contractul de imprumut cu dare in plata a unui teren extravilan , poate fi atacat ca fiind un act de vanzare care contravine legii 17/2014 actualizata cu ... (vezi toată discuția)
Teren arabil in arenda lupu iulian lupu iulian Buna ziua am urmatoarea intrbare Am un teren arabil in arenda cu contract de arenda inregistrat la primarie pe care vreau sa il vand ,dar arendasul nu ofera ... (vezi toată discuția)