avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Refuză să plătească daunele mașinii pe care mi-a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Refuză să plătească daunele mașinii pe care mi-a accidentat-o

Bună ziua. Am o problema care ma frământă de un timp. Acum 3 săptămâni mi-a fost lovita mașina parcata, iar domnul în cauza a făcut scandal cu martorii și după a părăsit locul accidentului. A doua zi am sunat la politie, iar dânșii au făcut demersurile legale. Polița de asigurare a domnului nu îmi poate despăgubi daunele deoarece șoferul nu a respectat legea (a lovit 2 mașini cu încărcătura-lemne- unei remorci). Datorita acestei problema, vinovatul a fost nevoit sa semneze ca ne va despăgubi daunele și m-a sfătuit sa merg sa imi fac mașina și să îl contactez sa ma despăgubească. Am fost și mi-am reparat mașină, prețul reparație fiind cam mare pt așteptările domnului ( 600 lei, am cerut sa se folosească produse de cea mai buna calitate), acesta a refuzat sa îmi mai dea banii. Țin sa repet, am cerut cele mai scumpe produse și manopera din cauza comportamentului șoferului vinovat. Cum as putea proceda? Exista posibilitatea ca instanta sa ii dea dansului dreptate cu prețul? E posibil sa câștige procesul?
Cel mai recent răspuns: Dianamin , utilizator 19:16, 28 Noiembrie 2019
Va mulțumesc mult pentru sfaturi! Mi-ați fost de mare ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto anamariamed anamariamed Buna ziua, am si eu o nelamurire in ceea ce priveste solutionarea unei daune auto. Astazi am fost implicata intr-un accident auto, eu am intrat in depasirea ... (vezi toată discuția)
Reparatie masina inainte de finalizarea anchetei politiei PopescuOctav PopescuOctav Am avut masina parcata si o alta masina mi-a lovit-o. Soferul a fugit de la locul acidentului dar am apucat sa-i iau numarul, m-am prezentat la Politie ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina despagubita de rca ca dauna totala petrutjim petrutjim Buna seara. Sunt in urmatoarea situatie. Am fost lovit de un sofer iar masina mea a fost despagubita de RCA-ul soferului respectiv, ca dauna totala (am avut ... (vezi toată discuția)