avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul medical militari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul medical militari

Buna ziua!!!pe 8 august am fost diagnosticat cu TBC pulmonar și din ce știu după 90 de zile de concediu medical trebuia să merg la comisia de expertiza medico militară,dar doctorul de unitate nu a făcut dosarul pentru aceasta comisie!!!la sfârșitul acestei luni se fac 121 de zile de concediu medical,iar de la 1 decembrie voi intra in concediu de odihna!am următoarele nelămuriri: este legal ca acest concediu medical sa fie întrerupt de
concediul de odihna si apoi sa continui concediul medical?ce se poate întâmpla dacă se întârzie cu dosarul pentru aceasta comisie??
Ultima modificare: Joi, 28 Noiembrie 2019
Jhonyx81, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:46, 30 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Concediul medical nu poate fi intrerupt de concediu de odihna decat daca angajatul renunta la acesta si doreste CO .... invers da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna Nataliacristian Nataliacristian Bună ziua, aș dori să știu cum se procedează cu concediul de odihna în cazul unui angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata care s-a ... (vezi toată discuția)
Intreruperea concediului medical prin concediu fara plata sau concediu nelucrat platit? rozi88 rozi88 Buna ziua, Descriu cazul meu. Acum doi ani din cauza insuficientei renale stadiul 5 am ajuns la dializa. Acum cateva luni firma m-a trimis sa lucrezi in ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna restant din motive neimputabile mie Jhonyx81 Jhonyx81 Buna dimineața!!!sunt militar și anul trecut am fost diagnosticat cu TBC in perioada 1.08 2019 până pe 1.02.2020 am urmat tratament de specialitate!!eu nu ... (vezi toată discuția)