avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna restant din motive neimputabile mie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna restant din motive neimputabile mie

Buna dimineața!!!sunt militar și anul trecut am fost diagnosticat cu TBC in perioada 1.08 2019 până pe 1.02.2020 am urmat tratament de specialitate!!eu nu reușisem sa efectuez tot concediul de odihna in perioada de până la îmbolnăvire!!ce se întâmplă cu restul zilelor de concediu de odihna restant???am înțeles că dacă nu l am luat până la sfârșitul anului trecut se pierde!!menționez că nu este platit!!! mulțumesc

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna d_artemis d_artemis Buna seara, Daca nu am efectuat in totalitate concediul de odihna pe 2010, pot efectua restul de zile de concediu in anul 2011 ??? Pentru ca, din cauza ... (vezi toată discuția)
Concediul medical militari Jhonyx81 Jhonyx81 Buna ziua!!!pe 8 august am fost diagnosticat cu TBC pulmonar și din ce știu după 90 de zile de concediu medical trebuia să merg la comisia de expertiza ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dupa revenirea din concediul pentru cresterea copilului aom15 aom15 Buna ziua! Lucrez in invatamat, sunt titulara, iar in anul 2015, 20 aprilie, am intrat in concediu prenatal/postnatal, apoi in concediu pentru cresterea ... (vezi toată discuția)