avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul 42 zile lauzie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul 42 zile lauzie

Buna ziua,

La calcularea celor 42 de zile de lauzie intra si data nasterii copilului? De exemplu daca data nasterii este astazi in ce zi se implinesc cele 42 de zile? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:57, 28 Noiembrie 2019
Intra si data nasterii copilului.

In speta, daca data nasterii este astazi cele 42 de zile se implinesc in data de 08.01.2019.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata maxima a concediului postnatal si concediul de ingrijire copil dalias dalias Am urmarit discutiile din forum si majoritatea se refera la cele 42 de zile minime ale concediului postnatal. 1. Exista si vreo limita maxima? Poate fi de ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil andapop andapop Buna ziua, Avem urmatoarea situatie: tatal in concediu de crestere copil. Copilul implineste 2 ani in 30.05.2018. Mama va naste in 25.05.2018 al doilea ... (vezi toată discuția)
Calcul zile lauzie Monica H. Monica H. speta mea e cam asa. O salariata a nascut pe 30 august, iar pe 29 septembrie a implinit cele 126 zile concediu medical. Eu cum calculez cele 42 zile de lauzie, ... (vezi toată discuția)