avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reconstituire ani de vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reconstituire ani de vechime

Bună ziua ... Precizez de la început ca am pierdut Cartea de munca și as dori sa întreb dacă în cazul în care în arhiva societății nu mai sint date referitoare la vechimea în munca .... ma refer la fostele întreprinderi de stat înainte de revoluție.... Deci în perioada 1985.... 1986... 1987... În arhiva societății care au preluat toate documentele de personal de la aceasta întreprindere..... Vorbesc de ENERGOCONSTRUCTIA SA BUCUREȘTI FILIALA ANINA... iar societatea care a preluat arhiva acestei întreprinderi este UBERUM BRĂILA.... deci nu exista date referitoare la vechimea mea în munca pentru acei ani... Unde as putea cere? La Arhivele Naționale pot exista date referitoare la cartile de munca .. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:53, 28 Noiembrie 2019
Daca Uberum Braila nu le detine, atunci nu prea aveti unde sa le solicitati ... incercati si la Directia Judeteana a Arhivelor nationale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinte de vechime in cazul societatilor lichidate AlexT. AlexT. Cine elibereaza o adeverinta de vechime in cazul unei societati care nu mai exista.Itm-ul sau firma care a preluat arhiva societatii respective? (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca , buna ziua , prietenul meu a lucrat in peroada anilor 1978-1991 ... dannymoga dannymoga Buna ziua , prietenul meu a lucrat in peroada anilor 1978-1991 la Intreprinderea de utilaj greu constructii presurtat IUGC , incearca sa recupereze cartea de ... (vezi toată discuția)
Problemă carte de muncă. bună ziua. vin și eu cu o problemă ... crysty1222 crysty1222 Problemă carte de muncă. Bună ziua. Vin și eu cu o problemă în ce privește cartea de muncă a mamei mele. Ea a lucrat in perioada 1986-1994 la ... (vezi toată discuția)