avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Problemă carte de muncă. Bună ziua. Vin și eu cu o ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Problemă carte de muncă. Bună ziua. Vin și eu cu o problemă ...

Problemă carte de muncă.

Bună ziua. Vin și eu cu o problemă în ce privește cartea de muncă a mamei mele. Ea a lucrat in perioada 1986-1994 la combinatul din Brăila și zilele astea încercând să-și scoată grupa, sporurile și dovada veniturilor de la societatea care se ocupă acum de arhivă, am observat că pe cartea de muncă când s-a încetat activitatea în 1994, scrie Director, semnătura directorului dar lipsește ștampila, iar doamnele de acolo ne-au spus că anii aceia de muncă nu sunt luați în considerare dacă nu există ștampila. Acum vreau să vă întreb ce ar trebui să facem și unde să mergem ca să facem rost de o adeverință cu acei ani de muncă. La celelalte locuri de muncă trecute în cartea de muncă am văzut că are ștampila dar la anii lucrați la combinat între 1986-1994 nu există ștampila, e doar semnătura directorului.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:58, 22 Iulie 2022
Despre ce combinat este vorba?
Fostul Combinat Chimic Chiscani

Cornel Vasile a scris:

Despre ce combinat este vorba?

Întrebați la "Uberum" SRL Braila .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! doresc să-mi recuperez cartea de muncă. ultimul ... Vladimir Listov Vladimir Listov Bună ziua! Doresc să-mi recuperez cartea de muncă. Ultimul loc de muncă a fost în 1981 la Intreprindera Locală Utilaj Transport Marfă București. Cu ... (vezi toată discuția)
Reconstituire ani de vechime Patrik1 Patrik1 Bună ziua ... Precizez de la început ca am pierdut Cartea de munca și as dori sa întreb dacă în cazul în care în arhiva societății nu mai sint date ... (vezi toată discuția)
Pensionare rebenicole rebenicole Buna ziua. Aș dori să știu ce să fac în următoarea situație: - am lucrat din data de 17.10.1980 până în 15.03.1990(deci 9 ani și 5 luni) la Carom ... (vezi toată discuția)