avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare

Buna ziua. Aș dori să știu ce să fac în următoarea situație:
- am lucrat din data de 17.10.1980 până în 15.03.1990(deci 9 ani și 5 luni) la Carom Onești într-un laborator unde am lucrat cu butadienă, stiren, acrilonitril,etc. și acum vreau adeverințe cu sporuri de periculozitate și de noapte și mai vreau adv. cu grupa de muncă, respectiv a II a. Arhiva de la Carom s-a mutat la Brăila la o arhivă privată, am luat legătura cu ei și mi-au spus că nu pot să-mi trimită adv. cu grupă deoarece nu sunt într-un tabel semnat de sindicate și direcțiune. În martie 1990 m-am transferat în interes de serviciu tot la un combinat chimic unde am lucrat 11 ani , pe cartea de muncă așa scrie transfer in interes de serviciu. Întrebarea mea este ce pot să fac să obțin adv. cu grupa a II a de muncă, pentru că anul acesta în martie ar trebui să ies la pensie ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:47, 25 Ianuarie 2015
1. Detinatorul arhivei are dreptate, trebuie sa fiti inscris pe tabelul cu persoanele care beneficiaza de grupe superioare de munca.

2. Acelasi raspuns ca la pct.1.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problemă carte de muncă. bună ziua. vin și eu cu o problemă ... crysty1222 crysty1222 Problemă carte de muncă. Bună ziua. Vin și eu cu o problemă în ce privește cartea de muncă a mamei mele. Ea a lucrat in perioada 1986-1994 la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! la intreprinderea la care am lucrat cu activitate ... DiChi DiChi Buna ziua! La Intreprinderea la care am lucrat cu activitate constructii montaj, am fost angajata in perioada -01.11.1984-01.04.1988 ca muncitor ... (vezi toată discuția)
Grupa ii de munca bastti bastti Buna seara Cum pot afla daca Intreprinderea Chimica Orastie , in perioada 1970 - 2000 , era incadrata in grupa II de munca (toata fabrica) ? Va multumesc (vezi toată discuția)