avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii compensatori
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii compensatori

Bună seara. Am și eu o întrebare dacă se poate. Lucrez de un an și 2 luni la o companie care e posibil sa se închidă și sa disponibilizeze tot personalul. Întrebarea mea este sunt obligați sa ofere salari compensatorii și dacă da câte? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:19, 29 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acordarea salariilor compensatorii este posibila numai daca este prevazuta in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.
In lipsa unor astfel de prevederi , angajatorul nu are nicio obligatie in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrez la tereos romania Și se închide putem cere salarii compensatorii ... adicalugar70@gmail.com adicalugar70@gmail.com Lucrez la Tereos Romania Și se închide putem cere salari compensatori Cate și cum? (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii Vali14 Vali14 Buna seara! Verisoara mea lucreaza la o fabrica(care apartine de o companie cu mai multe fabrici) care se va inchide. I s-a spus ca va primi 2 salarii ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii anasole anasole Buna ziua! Firma la care lucrez se închide , decizia fiind a patronului,in calitate de asociat unic. Întrebarea mea este: au salariatii dreptul la salarii ... (vezi toată discuția)