avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii compensatorii

Buna seara! Verisoara mea lucreaza la o fabrica(care apartine de o companie cu mai multe fabrici) care se va inchide. I s-a spus ca va primi 2 salarii compensatorii, nu 6 cum stim ca este legal. Li s-a zis angajatilor ca vor primi un salariu la fiecare 2 ani lucrati+inca un salariu, iar ea are doar 2 ani lucrati, deci va primi 2 salarii. E ok asa?
Ultima modificare: Joi, 11 Noiembrie 2021
Vali14, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:27, 12 Noiembrie 2021
Acordarea salariilor compensatorii este posibila numai daca este prevazuta in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.
In lipsa unor astfel de prevederi , angajatorul nu are nicio obligatie in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatori dany_2605 dany_2605 Bună seara. Am și eu o întrebare dacă se poate. Lucrez de un an și 2 luni la o companie care e posibil sa se închidă și sa disponibilizeze tot ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva horiaflorin41 horiaflorin41 Buna! Lucrez la o societate comerciala de distributie apa, iar incepand din luna asta se reorganizeaza(pentru eficientizare, zic ei cei noi din conducerea ... (vezi toată discuția)
Concediere pe contract pe perioada determinata 1alexionescu 1alexionescu Salut, In urma unor restructurari la actualul loc de munca, urmeaza sa fiu concediat, sau (oferta lor) sa-mi dau demisia si sa primesc inca o luna de ... (vezi toată discuția)