avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii compensatorii

Buna ziua! Firma la care lucrez se închide , decizia fiind a patronului,in calitate de asociat unic. Întrebarea mea este: au salariatii dreptul la salarii compensatorii in cazul concedierii colective? Mentionez ca acest lucru nu apare in Contractul Colectiv de Munca.Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:44, 26 Ianuarie 2017
Acordarea salariilor compensatorii este posibila numai daca este prevazuta in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.
In lipsa unor astfel de prevederi , angajatorul nu are nicio obligatie in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere filiala firma-implicatii angajat alexandru1206 alexandru1206 Buna ziua. Lucrez la o firma multinationatioanala care are o filiala si in Romania. Firma din informatiile mele doreste sa inchida filiala din ... (vezi toată discuția)
Preaviz concediere defiintare post - salariu compensatoriu cozmyn18 cozmyn18 Buna ziua dl. avocat, Sunt din Brasov, si lucrez pentru o firma din Targu Mures. Poziția mea este de Manager Zonal, si lucrez home office, avand in ... (vezi toată discuția)
In caz de concediere colectiva la privat nu tb date salarii compensatorii???pe ... cristinachebac cristinachebac In caz de concediere colectiva la privat nu tb date salarii compensatorii???pe cine tb sa apelam in caz de neplata acestor salarii compensarorii??? (vezi toată discuția)