avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In caz de concediere colectiva la privat nu tb date ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In caz de concediere colectiva la privat nu tb date salarii compensatorii???pe ...

In caz de concediere colectiva la privat nu tb date salarii compensatorii???pe cine tb sa apelam in caz de neplata acestor salarii compensarorii???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:35, 25 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se aplica prevederile din contractul colectiv de munca incheiat la nivel de firma. Daca exista astfel de prevederi si nu s-au respecta puteti sesiza ITM in scris cu nr. de inregistrare/ data.
Acordarea salariilor compensatorii este posibila numai daca este prevazuta in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.
In lipsa unor astfel de prevederi , angajatorul nu are nicio obligatie in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate acordare salariu compensator adrianabresug adrianabresug pe data de 30 ian am incetat CIM al unui salariat cu art 65 alin 1 .va rog sa imi spuneti daca salariul compensator este obligatoriu ?In CCM la nivel de ... (vezi toată discuția)
Compensații concediere colectiva Daniel2016 Daniel2016 In cazul unei concedieri colective, peste 100 de angajați, angajatorul decide faptul că nu poate acorda compensații datorita faptului că nu există ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu angajatii dupa preluarea si fuziunea unei firme? Andrei0205 Andrei0205 Dupa fuziunea firmei se pot concedia angajatii firmei fuzionate avand in vedere ca firma are deja angajati pe posturile ocupate de cei din firma ... (vezi toată discuția)