avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere autovehicule
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere autovehicule

Bună ziua. În urmă cu câțiva ani se discuta despre radierea din oficiu de către poliția rutieră a vehiculelor care au ITP sau (și) asigurarea RCA expirate. Știe cineva dacă se aplică acest lucru în acest moment și ce demersuri trebuiesc făcute? Pe scurt, sunt proprietarul unui autoturism (în acte dar care de fapt nu mai există.)
Cel mai recent răspuns: Coana Gina , utilizator 05:25, 1 Decembrie 2019
Interesanta situatie ! Desigur ca nu se putea evapora acest autovehicul . Doar daca l-ar fi casat la fier vechi familia fostei dvs sotii . Va recomand sa formulati o declaratie pe proprie raspundere la un cabinet notarial in care sa mentionati faptul ca nu va mai aflati in psesia acestui autovehicul din anul in care nu ati mai avut acces la el. Discutati cu notarul in prealabil , intreaga situatie are vi-sa intmplat . Cu aceasta declaratie notariala , impreuna cu raspunsul comunicat de serviciul rutier al politiei va adresati cu o cerere de radiere de pe numele dvs a acestui autovehicul . Idee este sa va scapati de aceasta sarcina cae nu va mai apartine .
Vă mulțumesc pentru răspunsul dumneavoastră.
Cu drag ! Oricand ! Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere in urma suspendarii certificatului si a numerelor procustprestserv procustprestserv Mi s-au retinut certificatul de inmatriculare si numerele de circulatie din cauza ITP expirat. Repararea masinii ar fi prea costisitoare, prin urmare a-si ... (vezi toată discuția)
Probleme vanzare autoturism viorel61 viorel61 Am urmatoarea problema : tatal meu a decedat acum 3 ani, detinea un autoturism pe care l-am instrainat acum 2 ani doar pe baza unei chitante , (nu aveam ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autovehicul radiat MYK272est MYK272est Buna ziua! As dori sa stiu daca se poate inmatricula un autovehicul care a fost inmatriculat in romania. Acesta a fost radiat la cerere si proprietarul nu ... (vezi toată discuția)