avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor deces
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor deces

Soacră mea o decedat la 54 ani si a lucrat pe cartea de muncă 5 ani în prezent nu lucra.soțul iei a decedat acum 9 luni î cîmpul munci_adică în timp ce lucra.Pot beneficia de ajutor de înmormântare ptr soacră. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:52, 29 Noiembrie 2019
Dvs nu , insa sotia poate.

Detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! - deces înainte de pensie, drepturile moștenitorilor Anna84 Anna84 Buna seara! Mama a decadat de curand si nu a apucat sa ajunga la pensie. Ma intrebam daca este posibil ca unu din noi( suntem 3) sa beneficieze de fondul de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, zilele trecute a decedat cumnatul meu, însă nu ... ioneliya38 ioneliya38 Bună ziua, zilele trecute a decedat cumnatul meu, însă nu era căsătorit cu sora mea și nici nu lucra cu contract de munca. Are 5 copiii. În aceste ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil ContSters457372 ContSters457372 Buna ziua am si eu o intrebare,recent mi-am schimbat locul de trai in RO, inca nu sunt angajata in cimpul muncii. Am copil de 5 ani,tatal copilului a ... (vezi toată discuția)