avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am avut o intelegere cu o persoana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am avut o intelegere cu o persoana

am avut o intelegere cu o persoana sa stea in casa mea proprietate privata. Intelegerea e verbala.
Acum nu mai vreau, vreau sa vand casa, doar ca acea persoana si a adus un caine, a inceput sa distruga casa,si nu mai pot intra cu clienti in casa mea .
si nu vrea sa plece de buna voie.
ce pot face

multumesc
Ultima modificare: Vineri, 29 Noiembrie 2019
gheoiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: gheoiu , utilizator 21:49, 29 Noiembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare cu clauza de uzufruct viager DRAGONDUMI DRAGONDUMI Am cancer, mama are 74 de ani, aveam o ipoteca pe casa, si 5 caini la care tin mult. Am intalnit 2 tineri, cu care am stabilit sa achite datoriile, in total de ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriasi, contract de inchiriere expirat Nyykk Nyykk Buna ziua, Am inchiriat cu contract la Finante un apartament pe care il detin, si care a expirat de cateva luni bune. Nu am prelungit contractul pentru ca ... (vezi toată discuția)
Sotia poate sa dea afara sotul din casa ei? 25Maria23 25Maria23 Buna seara, Prietena mea are un apartament cumparat inaintea casatoriei unde locuieste in prezent cu sotul. Nu se mai inteleg , s-au hotarat sa divorteze la ... (vezi toată discuția)